Ashley Tisdale; Maxim Top 100 Intervju

Hon hamnade på 10e plats!





Vad tycks om Ashley?


Christina Aguilera attackerad av galna papparazzis

27 Juni.

Christina gick till the Ivy i L.A. men tyvärr sluta det inte så lyckligt då på vägen tillbaka till bilen blev hon SVÄRMAD av fotografer. Hon ser anningen rädd ut i vissa av bilderna. Tråkigt när de måste gå över gränsen!






Vad tycker ni? Går de över gränsen?


Shia & Megan hånglar även i Transformers 2!

27 Juni.

Transformers 2 filmas intesivt just nu, varje dag verkar det som! Det är ju trots allt en stor film. Just igår så blev bilderna lite mer intressanta då en bild kom fram på en kyssandes Shia och Megan, de är så fint par! På film i alla fall!


Vad tycks om filmparet??

Miley Cyrus - Billboard Magazine



Vad tycks om den nyblivna stjärnan som precis har kommit ut med en singel?


Christina Aguilera - End Violence Agaisnt Women

Michael Segal fotografering för "End Violence Agaisnt Women" kampanjen som Christina står starkt bakom. Och visst är bilderna snygga?




Vad tycks om bilderna?


Producent listan för Britneys 6e album!

Listan än så länge i alla fall ;)
  1. Danja
  2. Sean Garrett
  3. JR Rotem
  4. Guy Sigsworth
  5. Damon Elliot
  6. Dallas Austin
  7. Darkchild

Inte så många jag känner till faktiskt men jag vet att Darkchild har gjort många många hits och Danja står bakom super hiten "Gimme More" (en av mina personliga favoriter om jag får tillägga)!



GO BRITNEY!


Dita von Teese & Scarlett Johansson - Flaunt Magazine




Hot or not??


Nya SAW postern




Följer ni Saw filmerna?


Britains ... missing (?!) Top Model!

En ny tvist har lagts till i Englands egna Top Model. De har nämligen skapat en helt NY serie där de deltagande alla saknar kroppsdelar p.g.a. olyckor m.m. Meningen med serien är att exprimentera med människors tanke om skönhet och perfektion. Jag tycker det ser lite konstigt ut men det är väl klart att de också är vackra ändå!



Vad tycker ni?
Skulle ni kolla om det kom till Sverige?


Lite för mycket fake bränna i ansiktet Paris!



Eller vad tycker ni?


Äkta Gossip; Vem är den svenska komikern?

Fick höra detta idag...

"Min väns flickvän skulle gå på toa vid Spy Bar och råkade gå fel och in till herrtoaletten, väl där inne ser hon en av Sveriges största manliga komiker hukad framför toaletten och drar handen över näsan efter ha snortat upp något misstänksamt i näsan. Hon ser detta och vänder sig tvärt, lite chockad men han kommer efter henne och säger "DET ÄR INTE JAG, DET ÄR INTE JAG".  Därefter gick hon snabbt där ifrån."

Vem tror ni det kan vara? ;)

PAYTV;s nya singel & video

Vet inte om ni kommer ihåg PayTV? Måste erkänna att jag inte är helt säker men det låter väldigt bekant! Här är i alla fall deras nya video som är anningen dramatisk och chockerande.



Vad tycks om videon och låten?


Hilary Duff och pojkvännen Mike Comrie ute

25 Juni.

Paret var på väg hem till Hilarys vid Toluca Lake i L.A. Och jag måste erkänna, han är så SJUKT söt enligt mig, eller vad tycker ni?






Vad tycks om paret?


Nämen Benji då....

25 Juni.

Ni kanske kommer ihåg de två bilder jag postade igår där man klart och tydligt kunde se Benjis...saknad av hår. Tydligen så såg Benji också dessa bilder för igår så var ALLT hår borta när han och Paris gick ut på stan!






Vad tycks om den nya frillan?

Christina Aguilera & Jordan lämnar tv-studio

25 Juni.

Christina Aguilera är ju med i den nya Rock The Vote kampanjen med sin son Max. Igår besökte hon Larry King Live för att prata om kampanjen och såklart sonen Max!



Här är bilder där hon lämnar studion med sin man Jordan.






Larry King Live: Del 1  -  Del 2

Britney på gymmet!

24 Juni.

Bilder på Britney med hennes tränare som lämnar Ritz-Carltons gym vid Marina Del Ray.




Vad tycks om Britneys workout outfit?


Bilder på J.Lo och hennes tvillingar!

24 Juni.

Jennifer Lopez och hennes man Marc Anthony bestämde sig för att ta en semester i Teneriffa med sina små tvillingar Max och Emme. Måste säga att hon är i väldigt bra form för att nyligen ha fött tvillingar!










Vad tycks om J.Los mamma kropp??


Justin Timberlake - Givenchy reklambilder






Hot or not??


Paris och Benji solar

24 Juni.

Paris solade (fast i skuggan?) i Beverly HIlls igår medan pojkvännen Benji stod upp och såg anningen förvirrad ut... Och vågar vi nämna saknaden av hår på Benjis bakhuvud? Ack ack, han som bara är 29 år. Undrar om hans brorsa Joel har samma otur? Nu vet vi varför han alltid har hatt eller keps på sig!



Britney på väg till domstolen för att möta K-Fed

24 Juni.

Igår så vann Britney stort i domstolen. Hon har nu tillåtelse att låta barnen sova över hos henne och spendera mer tid med dem än vad hon redan gör. Det ser ljust ut för Britney! Och visst är hennes outfit helt okej för en gångs skull!


Nicole Richie & Joel Madden shoppar med lilla Harlow

24 Juni.

Igår bestämde sig nyblivna föräldrarna Nicole & Joel för att gå på en liten shoppingrunda och promenad med dottern Harlow. Så kul att vi får se mer bilder på henne nu! Hon är fööör söt! =) Lägg också märke till att det står hennes namn på rumpan ;)







Vad tycks om lilla Harlow?

Paris ramlar, tappar bort bilen, blir räddad av Benji

23 Juni.

Jag skrattade, jag erkänner. Det är så roligt när folk gör bort sig och inte kan skratta åt sig själva efteråt. Sedan får hon inte upp bilen och Benji måste komma to the rescue! hahaha. Rolig kvällsunderhållning!

http://extratv.warnerbros.com/2008/06/paris_hilton_stairs_are_blind.php

JUST IN: Heather Locklear checkar in

24 Juni.

Heather Locklear checkad idag in sig hos en klinik för psykologisk behandling i Arizona.

Hennes "people" som man säger eller "rep" har kommit ut med följande uttalande:
"Heather har tacklats med ångest och depression. Hon har bett om en djup utvärdering av hennes medicin och därmed checkat in på en klinik för en korrekt diagnos och behandling."



Källa.

Mycket avklätt idag! (Orlanda Blooms rumpa!)

21 Juni.

Orlando var på semester med flickvännen Angel Miranda Kerr i Tenerifa, Spanien den 20 Juni - 21 Juni, d.v.s inte särskilt lång semester för Orlando, men bättre än ingen!





     

Vad tycks om Orlandos rumpa? ;)



Hur hänger det Colin Farrell?

22 Juni.

I like what I see, det är allt jag har att säga ;)





Vad tycks göörls ;) ?

Amy Winehouse - Första bilderna efter sjukhusvistelsen

23 Juni.

Jag har faktiskt ingen kommentar till de här bilderna... Hoppas hon blir helt frisk i alla fall!





Vad tycks? Ser hon friskare ut?

Paris Hilton & Benji Madden på maskerad

22 Juni.

Paris Hilton är en liten festfixare. I söndags så fixade hon en stor maskerad för att marknadsföra hennes nya TV-serie som snart är färdig inspelad. Maskeradbalen kallades såklart för "My New BFF" (precis som TV-programmet) och hölls hos Kress i L.A. Under denna bal så var hela filmteamet där så vi kommer få se mer av maskeraden i programmet. Hennes pojkvän var såklart på plats så väl som hennes syster Nicky Hilton och hennes föräldrar Kathy och Rick Hilton.





Vad tycks om Paris maskerad outfit?


Britney i bikini

23 Juni.

Igår körde Britney stort på att förbättra brännan i solen och inte solarium (som många andra stjärnor föredrar). Här är hon i en söt bikini utanför sitt hus, visst har hon börjat få tillbaka sin gamla kropp? Tyvärr så röker hon fortfarande!



     

Vad tycks om Britneys beach 2008 kropp?

Jessica Alba, Cash och deras dotter

21 Juni.

Jessica Alba kom ut för första gången sedan födelsen av hennes dotter Honor Marie, dessvärre kan vi inte se mycket av henne då Cash Warren, hennes man, har en filt över den lilla. Synd! Men snart så!




När tror ni vi får se lilla Honor?

Cynthia Nixon med flickvännen Christine Marinonim

22 Juni.

Den väldigt bioaktuella Cynthia Nixon (ni vet Miranda från Sex & The City) var ute och shoppade i västra delen av New York igår med sin livspartnet Christine. Kanske anningen omaka par men visst ser de lyckliga ut!



Vad tycks om paret?


Nicole Richie & dottern Harlow

22 Juni.

Nicole Richie var ute och åt lunch med dottern Harlow igår. Det känns skönt att äntligen få se bilder på lilla Harlow!



         

Vad tycks om lilla Harlow, är hon mer lik mamma Nicole eller pappa Joel Madden?


Britney Spears jobbar med nytt album

Britneys sångpedagog och hjälpande låtskrivare, Jim Beanz, har berättat exklusivt för Usmagazine.com att Britney jobbar för fullt i studion med ett nytt album. Han blev citerad att ha sagt "Hon är fantastisk" och att hon lämnar alla personliga problem utanför studion och vill precis som med Blackout, bara göra ett roligt album man kan dansa till.

Hennes före detta manager, Larry Rudolph, har även lagt till att Britney äntligen är på rätt spår igen.

Det låter bra, we can't wait!



Vad tycks om ett nytt Britney album?


Ny bild på Courtney Love

Även fast Halloween är flera månader bort så lyckades Courtney Love skrämma folk som såg henne ute på gatan i L.A. den 21 juni. Klädd i en gammaldags klänning som är i princip helt genomskinlig så såg stjärnan väldigt mager och blek ut.



Vad tycks om Courtneys nya...intressanta stil?

Amy Winehouse; kan det vara värre?

Enligt Sunday Mirror (tidining i England) så har Amys egen pappa, Mitch Winehouse, tillagt att hans dotters lungor är väldigt skadade. Han ska ha sagt följande till tidningen:

"Läkarna har sagt att om hon forsätter att röka droger så kommer inte bara hennes röst förstöras utan hon kan även riskera att dö. Det finns knölar runt bröstet och mörka märken. Hennes lungor har 70% kapacitet kvar."

Han har även sagt följande om hennes "vänner".

"Vad för hopp har hon om folk runt henne tar droger?"

Vi får hoppas på det bästa för Amy Winehouse!

Källa



Hur tror ni det kommer att gå för henne?

Heidi Klum utan smink!

Även supermodeller gillar att ha dagar helt utan smink (min är t.ex. idag!), så här är posar Heidi Klum helt utan smink med några fans från en Broadway pjäs!





Är hon lika vacker utan smink?

Spiderman 4 är på väg!

Spiderman 4 kommer komma 2011 i Maj.

Däremot har Tobey Maguire inte skrivit under än och inte heller föregående producenten Sam Raimi.



Pink ute och köper lite böcker!

21 Juni.

Pink var ute och shoppade lite böcker i Malibu igår, hon köpte bland annat en Yoga bok som heter "Silence Speaks: From the Chalkboard of Baba Hari Dass", försöker Pink hitta det spirituella eller är det en research för hennes nya platta?





Har ni saknat Pink?

Julia Roberts tvillingar!

Här är de springande och lekandes vid mamma Julias filminspelning. Flickan heter Hazel Patricia och pojken Phinnaeus "Finn" Walter och de är båda 3 ½ år gamla. Tiden går snabbt!

Julias yngsta son bars runt av hennes nanny och han heter Henry Daniel och är 1 år gammal.




     

Vad tycks? Liknar barnen Julia?


Amy Winehouse; kvar på sjukhuset

Amy Winehouse är fortfarande kvar på sjukhuset då hon tydligen har en infektion i bröstet. Det är många spekulationer över vad det kan vara och hennes talesperson sa nyligen att det inte var något för seriöst men nu visar sjukhus rapporter något annat.

Läkarna har nu gett henne diagnosen Tuberkulos som är något av en allvarlig smittsam infektion.

Krya på dig Amy!

Källa.


Privata bilder från tvillingarna Olsens fest!

Födelsedag verkar det ju vara men jag tror inte att det var tvillingarnas födelsedag utan snarare en kompis! Men här är några privata bilder som har grävts upp från den festen!










Så går det till när kändiseliten har hemmafest!


Ben Affleck och dotter Violet vid Starbucks

Ben Affleck drog med sin dotter, Violet Anne 2½, ut på en promenad till Starbucks.





Vem är Violet mer lik?
Mamma Jennifer Garner eller pappa Ben Affleck?


Paris Hilton firade midsommar?

Paris Hilton var ute och festade med pojkvännen Benji Madden i New York i fredags och hade massor av blomster i håret, kan hon ha tänkt på Sveriges midsommar mån tro?




  

Britney hemma i L.A. och livrädd!

När Britney Spears kom hem igen efter sina korta visit hos sin syster, för födelsen av en systerdotter, Maddie Briann, så kom Britney hem igen till L.A. och stackaren möttes av 30 - 35 hungriga paparazzis, det blev så hektiskt att hennes bodyguard slog en papazzi i ansiktet med hans kameran, det lämnade ett litet märke. Men eftersom omständigheterna var så galna ändå kommer det inte att tas vidare. Hårt liv att vara paparazzi!

Men inte undra på att Britney ser rädd och ledsen ut!




        

Vad tycks, går inte fotograferna LITE för långt?

 
En LEAVE BRITNEY ALONE! på det!


Var har Rihanna piercat sig?!



Rihanna som redan har mer än ett hål i varsitt öra och ett antal tatueringar vid det här laget, vad kan hon ha piercat nu?!

Jooo om inte...

Bröstvårtan!

Nja den syns ju inte direkt så tydligt, så kan man verkligen lita på den här rapporten? Man undrar, man undrar.

Precis som alla andra...

måste jag göra mig iordning och dra iväg och fira midsommar! Så det får bli en paus i uppdateringar i en dag eller två.

Ha en trevlig midsommar!!

Vad har ni planerat att göra denna dag?


Adriana Lima äter lunch i New York

På baren Bar Pitti, visst ser hon ut och njuta! haha






Vad tycks om Adriana??

Tila Tequila i tajt lila klänning

18 Juni.

Här är ms Tila Tequila (ni vet stjärnan i A Shot At Love som går på MTV) utanför en av de mer kända restaurangerna i L.A.; Mr Chows!




Vad tycks om Tila Tequila och klänningen? Hon passar ju väldigt bra i den måste jag säga!


David Beckham i ny reklam...

för Sharpie pennor i U.S.A., lite otippat måste jag säga att han just väljer sharpies av alla saker att göra reklam för, men reklamen är väldigt söt och rolig!



Vad tycks om reklamen??


Lindsay Lohan svettas i sommarvärmen...

i L.A. såklart där vädret aldrig verkar vara dåligt! Under inspelningen av hennes nya film "Labor Pain" så tog Lindsay en kort rök paus och bestämde sig för att vädra magen i det varma vädret.




Önskar att man själv hade en privat tränare så att magen kunde bli sådär platt!

Nya skräckfilmen; Mirrors

Från skaparen av skräck succen "The Hills Have Eyes" kommer nu den nya skräckfilmen från Alexandre Aja. Filmens karaktärer kommer spelas av bl.a. Kiefer Sutherland, Amy Smart och Paula Patton.

Här är postern för den kommande filmen:


Läskig eller hur?


Kommer ni gå och se den?

För mer bilder från filmen, följ denna länk.

Britney ute i hemstaden Kentwood

19 Juni.

Som sagt så födde ju Jamie Lynn sin dotter igår och såklart var storesyrran Britney på plats och igår bestämde hon sig för att gå ut och trava i sina gamla hemtrakter. Och visst kan vi se en stor förbättring i hennes utseende??


'



Vad tycks, visst ser hon bra ut??


GET OFF MY DICK!

Vem har tröttnat på alla kvinnliga fans och ber dem att "GET OFF MY DICK" ?



Joooo, den super populära (för tillfället)...


CHRIS BROWN

Här sedd ute med flickvännen Rihanna.


Man undrar ju vad framsidan av tröjan säger...


Heidi Klums nya tatuering

Heidi har skaffat sig en ny tatuering på hennes högra arm, men fråga är, vad står det egentligen? Enligt många ska det stå Seal, d.v.s. hennes mans namn, men det syns väl knappast?





Vad tycks om Heidis nya tatuering?

Kelly Osbourne i London

Det ser ut som att Ozzys dotter har rasat i vikt och har nu en riktigt fin form, från vad vi kan se! Här är Kelly i London utanför hennes hotell Metropolitan.
Men vad är det hon har på fingret? En ring?



  
Älskar outfiten!

Vad tycks om Kellys lite nyare stil?


Paris Hilton shoppar och jobbar

18 Juni.

Som ni kanske vet vid det här laget så håller Paris på att filma en helt ny dokusåpa för att hitta en ny bästa vän (tydligen så duger inte Nicole längre?). Så här är hon i New York och shoppar samtidigt som hon filmar för kommande serien.



  

Senare på kvällen...





Vad tror ni om den kommande serien? Bättre eller sämre än Simple Life?


Janet Jackson får en egen dokusåpa!



Programmet har ännu ingen officiell titel men Janet kommer agera som en coach för flera som önskar att bli sångare och dansare. Det kommer spelas in under de kommande månaderna innan Janet drar iväg på sin världsturné.

Det kommer sändas på MTV.


Kommer ni kolla?

Jamie Lynn Spears har fått en dotter!! (GOSSIP MORE EXCLUSIVE)

I torsdags morse (d.v.s. bara några timmar sen) födde Jamie Lynn en liten flicka runt 9.30 tiden i ett sjukhus i Mississippi, nära hennes nya Louisiana hem.

Dottern heter MADDIE BRIANN och en källa säger att alla är lyckliga och mår bra och att födelsen gick bra.

Pappan till barnet heter som sagt fästmannen Casey Aldrige som är 19 år och Jamie Lynn själv är 17 år.

Källa


(bilden tagen några timmar innan förlossningen!)



Vad tycks om namnet Maddie Briann??


Jessica Alba - Genlux Magazine



Hot or not??


Michael Jacksons barn

Nya bilder! Nu verkar det som att de slipper gå runt med masker!




Vad tycks, ser de ut som sin pappa eller inte??


Jamie Lynn Spears på sjukhuset redo att föda!

Enligt hennes väns bulletin från MySpace!



En ny Spears kommer till världen inom 48 timmar alltså!! Spännande!

Och jag ursäktar min rapport om att Britney skulle vara på väg till London då hon tydligen endast flög till sin syrra som ska föda. MEN videon "Radar" ska spelas in London, nu är det bara frågan om när ;)

Stjärnor på röda mattan för Cartier Charity Love Bracelet Launch

Många stora stjärnor kom till eventet Cartier Charity Love Bracelet launch i L.A., här är några:


Hilary Duff & Mike Comrie, jättefin outfit och fina skor Hilary!


Eve, ni kommer väl ihåg henne, den kortklippta rapparen!


Janet Jackson, inte så uppklädd denna kväll!


Nicole Richie i ännu en stor blomstrig klänning, försöker hon skapa en ny trend?


Joel & Benji Madden


Fergie & Eva Mendes


Vem klädde sig bäst denna kväll??
och tror ni det blev någon catfight eller åtminstone obekväm stämning då Hilary och Joel OCH Nicole var där samtidigt?? Det kommer nog rapporter om det senare ;)

Mischa Bartons väskor!

Vad har Mischa Barton gjort under den senaste tiden?? Ingen anning? Det hade inte jag heller, förrän nu! Hon har tydligen suttit och designat (eller betalat folk att designa) väskor! De 30 olika väskorna släpps nästa månad till de stora affärerna runt om i U.S.A. och förväntas kosta mellan $40 - $265.

Här är två exempel:


Vad tycks om väskorna och Mischas nya karriärval? Hit eller flopp?


J.Lo med mannen Marc Anthony i Belgien

Nya mamman går stolt av privat jetten med sina tvillingar och sin man Marc Anthony. De har tydligen åkt till Belgien, men varför har jag ingen anning om! Nya kändis hot-spot?



  


Passa Jennifer Lopez som mamma eller känns det konstigt att se??


Bara vänner? (Will Smith och Charlize Theron)

På premiären för nya filmen Hancock så bestämde sig Will Smith för att gulla till det lite framför kamerorna med Charlize Theron, som även hon medverkar i filmen.





Kan nämna att Will Smith är gift sedan år tillbaka och Charlize är upptagen!

Vad tycks om gosandet framför kameran??


Christina Ricci - Hobo Magazine



Hot or not?


Will Smith älskar sina fans!

Awww vilken bra kille, här är Will Smith på en av de flera Hancock premiärerna i Europa.



Och kolla leendet han har!


Skulle inte vara helt fel att få en bild med denna man, eller hur? ;)

Rachel Bilson i kort tajt klänning



Hot or not?


Madonnas dotter på konsert...

och vem tror ni hon såg??




Jooooo....
AVRIL LAVIGNE är det som Lourdes diggar!!


Christina Aguilera vid Hyde nattklubb

Var är hennes bröllopsring?!



      


Vad tycks om hennes outfit?



Paris Hilton kopia!



Är det likt Paris eller inte?


Britney på väg till London

där hon ska spela in videon till sin kommande singel "Radar".

Video konceptet ska, enligt rykten, gå ut på att Britney ser en kille i London som fastnar på hennes "radar" och hon smyger efter honom i hela London! Det låter som att vi kommer få se mycket av staden! Brittan har sagt i många intervjuer att London är en av hennes favoritstäder i hela världen.



     


Vad tycks om Britneys res-outfit??


Hilary Duff på väg hem från Pilates

17 Juni.

Betydligt bättre än bilderna jag postade tidigare idag! En BH kan göra under för kroppen helt enkelt!




Lite gossip, fast som är helt sant...

Hennes bodyguard (som ni ser på första bilden) jobbade föregående för Joel & Benji Madden (tvillingarna från Good Charlotte) och hon mötte honom under av deras turnéer, för ni kommer väl ihåg att Hilary var tillsammans med Joel för något år sen i ett långt förhållande?


Vad tycks om Hilarys pilates outfit?


Ben Affleck? Ben who?

Tydligen så anser Ben Affleck att inte tillräckligt många kan hans namn så då verkade följande som en jättebra idé att gå runt med på stan...



Men egentligen inte
, utan han och Jennifer Garners dotter, Violet, har precis börjat på dagis och som den bra pappan Ben är så följde han med en dag och blev han tvungen att ha en liten namnlapp på sig för barnen att se! Awwww.

Benji Madden (aka Mr. Hilton) är såå såå lycklig... verkligen!


"Jag är mer än lycklig" sa Benji om sitt "heta" förhållande med Paris Hilton, och när han fick frågan om han kunde tänka sig att följa samma fotspår som sin brorsa (Joel Madden, som har dottern Harlow tillsammans med Nicole Richie) sa han; "Såklart, när man är så lycklig så tänker man över allt."

Och han fortsätter att förklara.. vadå? Just hur lycklig han är;
"Jag har aldrig varit så här lycklig. Inget i livet oroar mig längre. När man hittar en sådan här bästa vän, sådan kärlek, så försvinner all din oro. Ditt jobb blir bättre och allting du gör, du har någon som stöttar dig, och det är det hon gör för mig. Jag har aldrig haft någon som har stöttat mig så här mycket."

Men sedan när Joel & Benji blev frågade om ett dubbel bröllop kanske finns runt hörnet svarade de båda i kör "Nej."

Såklart, varför skulle Paris vilja dela sin speciella dag med någon annan, då blir ju inte bröllopsbilderna lika mycket värda!

Källa

Vad tycks om Benji & Paris förhållande?

Windy Spice?

Geri Halliwell, 35, var ute och handlade i västra London med sin mamma Ana och dotter Bluebell men det verkade som att vädret var lite väl blåsigt denna dag!
ps. Kan det vara IKEA de handlade på mån tro?




Hilary Duff lämnade sminket... och BHn hemma!

Då hon gick ut med sin mamma igår för att köpa korv med bröd vid Papoos Hot Dog Stand i Toluca Lake.




Vad tycks om Hilarys lite "friare" stil?

Usher emot lesbiska kvinnor?

I en ny intervju med Vibe Magazine så har Usher gett följande citat:

"Kvinnor har börjat bli älskare med varandra, för att de inte kan hitta tillräckligt med män."

För att läsa mer om hans nya giftermål, hans kärlek till sin mamma och massa andra skumma citat, läs vidare här.



Vad tycks om Ushers förklaring till varför det finns kvinnor som är lesbiska? Gäller samma sak för män i hans åsikt?


Nicole Richie firar Women In Films

Nicole Richie (i en stor blomstrig klänning) begav sig till Women In Films; Crystal Lucy Awards i tisdags som tog plats i Beverly Hills, Kalifornien.





Dålig sminkdag, Nicole?

Vad tycks om outfitten och sminket??


Tila Tequila - King Magazine




     

Väldigt härliga och sommriga bilder.

Men vad tycker ni om Tila Tequila, hot or not??


Intervju

Pamela Anderson - mer från Radar Magazine



     

Hot or not?
Eller är det dags att Pamela klär på sig kanske?


Britney Spears vid Sur Restaurant

16 Juni.

Britney på väg till och från Sur Restaurant i L.A. med två vänner, eller en vän och en bodyguard? Vem vet!



     

Klänningen är i alla fall fin!

Vad tycks om Britneys stil?


Vår storstjärna Robyn ska turnera med Madonna!

Jupp det är sant!

Robyn ska vara förband på Madonnas Europa turne - Sticky & Sweet Tour - som pågår från 26 augusti - 27 september. Robyn kommer inte vara medverkande på alla datum utan dessa följande:

26-Augusti Nice: Stade Charles Ehrmann
28-Augusti Berlin: Olympic Stadium
30-Augusti Zurich: Military Airfield Dubendorf
02-September Amsterdam: Arena
04-September Dusseldorf: LTU Arena
09-September Frankfurt: Commerzbank Arena
14-September Lisbon: Parque da Bela Vista
23-September Vienna: Danube Island
27-September Athens: Olympic Stadium



Vad tycks om Robyn, en av våra största stjärnor? Någonsin!

Hilary Duff med pojkvän på väg hem från klubben!

15 Juni.

Hilary Duff
var ute med sin pojkvän Mike Comrie + några vänner och festade i söndags vid Foxtail nattklubb och man kan ju se att Hilary har druckit en del då hon ser liiiite väl överglad ut! Men det är klart om man är ung och vacker som hon kan man unna sig en utekväll då och då!





     


Vad tycks om Hilarys party outfit??

Amy Winehouse på väg hem från sjukhuset

Amy Winehouse åkte ju in på sjukhuset häromdagen efter en plötslig kollaps, men idag blev hon tydligen utsläppt och ses här gående med sin far, hand i hand. Och till allas lycka, DET STORA HÅRET ÄR BORTA.... eller i alla fall det mesta av det...



   


Vad tycks om det betydligt mindre håret?

Gisele Bunchen - GQ Magazine

En av de hetaste modellerna i världen, Gisele Bunchen, pryder omslaget av Juli numret av GQ magazine.



Vad tycks om omslaget? Jag tycker personligen att det är väldigt hett!

Hot or not?



Nya bilder på Robbie Williams!!

Det verkar som att stjärnorna gick i ide över vintern och kommer ut nu till sommaren! Härligt att se! Här är Robbie Williams ute på väg till club Villa i West Hollywood. Däremot har han betydligt längre hår än vad vi kanske är vana att se han med!







Vad tycks om Robbies lite mer....håriga stil??

Pamela Anderson - Radar Magazine



Hot or not?

Charlize Theron i Paris

För den europeiska Hancock premiären!



Vacker klänning på en vacker kvinna!

Vad tycks om klänningen?

Salma Hayek med dotter Valentina

Här är Salma ute med sin lilla dotter Valentina i L.A.




Sötare dotter får man leta efter! Men hon har ju såklart väldigt vackra gener ;)

Rihanna i New York

Rihanna ute med några vänner på väg till Da Silvano i NYC.



  

Det är inte många kändisar som vågar klippa sig kort, you go Rihanna!


Vad tycks om frisyren?

Mischas indian stil fortsätter!

Nu med dessa... intressanta boots.



Hot or not??

Kommer ni ihåg Samantha Mumba??

I väntan på hennes nya album, som hon jobbar med för tillfället, så har hon släppt sin 2000 hit, IGEN, som en clubmix för att få folk att komma ihåg henne. Go Samantha; men den är fortfarande lika uttjatad!



Och ja, det här är den officiella låten och videon.

Hit eller diss?


Angelina Jolie parfym?

Det är snack i Hollywood om att Angelina ska skapa sin egen parfym, så som många andra kändisar har gjort. Nära vänner har sagt att hon vill bestämma det mesta själv så att det är hennes egen till 100%.



Skulle ni vilja köpa Angelina Jolies parfym??

Ashanti - Good Good

13 Juni.

Ashanti har kommit med en ny singel som hon nyligen uppträdde med hos David Letterman.




Vad tycks om låten?
Kommer det bli en hit?

Nicole Richie och Joel Madden... gifta?

Enligt yahoo och gettyimages står det "wife Nicole Richie" men vem vet! Jag tror nog inte att de är gifta än, då skulle vi hört så mycket mer om det!

I alla fall, Nicole och Joel bestämde sig för att lämna lilla Harlow hemma för att gå och se finalmatcherna i basket (så som många andra stjärnor gör) i L.A. och Joel gör det uppenbart vilket team han hejar på!





Vad tror ni, är de gifta eller inte??

Hefs no 1 girl; Holly ute å handlar!

Den 13/6 bestämde sig Holly Madison för att handla mat till hushållet (eller kanske bara till sig själv?) och begav sig med en vän till Bristol Farms i Beverly Hills.



     
 
Skulle ni gå så där sexigt klädda bara för att handla??
Men om man är en playboy flickvän så får man väl leva upp till det!

Paris Hilton & Benji Madden

Vid lounge Goa igår (15/6), om man är Paris Hilton kan man även festa på söndagar såklart!






Vad tycks om det något omaka paret??

Tobey Maguire med familj i parken!

15 Juni.

Idag spenderar familjen Maguire (Frun Jennifer Meyer och dottern Ruby) sin tid i parken. Visst är de en söt liten famiilj!



     

Källa

Deras dotter är FÖR söt!

Britneys Vegas helg fortsätter!

Under gårdagen spenderade Britney sin tid att bada med delfiner och att kika på tiger ungarna i Siegfried & Roys hemliga trädgård vid hotellet Mirage där hon har checkat in för tillfället.




Efter dessa äventyr så chillade hon vid den omtalade poolen Bare där det är frivilligt att bada topless, men Brittan höll toppen på och bestämde sig för att visa hennes vältränade ben istället.


Visst verkar det gå riktigt bra för Britney nu??

Sean William Scott hade sex med Jessica Simpson??!


Sean hade tydligen sex med Jessica Simpson, enligt han själv. Nyligen så gjorde han en radio intervju för WorldStarHip-Hop.com och då kom följande fram:

DJ Whoo Kid: I heard you had beef with Nick Lachey, man.
Sean: Oh, 'cause I fucked Jessica Simpson?
[Flera OH!'s, DAMN's, That is WACK!'s]
Sean: No, but I did!
DJ Whoo Kid: One rumor out da way!

Jupp jupp, typiskt av pojkar att de alltid ska skryta! Nu vet vi ju inte om det han säger är sanning eller inte, men det kommer väl fram förr eller senare.

Källa

Jojo har växt upp!

Även Jojo (likt Pink) har varit borta från rampljust ett tag men nu är hon tillbaka och posar på röda mattan för Kira Plastininas launch party i L.A. den 14/6.




Vad tycks om Jojos nya lite mer vuxna stil?

Heidi Klum cover girl!

För Juli numret av Redbook Magazine som kommer ut på tisdag i U.S.A. I tidningen berättar hon om sitt liv med sångaren Seal och deras tre barn Leni, 4, Henry, 2 och Johan,1.



Fint omslag! Eller vad tycker ni?

Marcia Cross med sina tvillingar

12 Juni.

Eftersom det blev tvillingar för Marcia så var hon ju tvungen att ha två nannies också! Här är de alla ute och går en dag på stan.



 

Vad tycks om den lila söta familjen?

Will & Jada Smith med barn på...

Kit Kittredge: An American Girl premiären i L.A. igår, den 13 juni.



Kul att se hela familjen samlad! Visst har alla barn blivit stora!
Och vad tycks om Jadas intressanta topp?

Lisa Kudrow - Kit Kittredge: An American Girl

Lisa Kudrow (Phoebe från Vänner) gick på premiären för Kit Kittredge: An American Girl med sin son den 14 Juni i L.A.



  

Vad söt hennes son är, hennes man är från Frankrike och hela familjen kan franska!

Kendra, party hard!

Kendra Wilkinson som är en av Hugh Hefners flickvänner och mest känd från TV-serien "The Girls Next Door; Girls of the Playboy Mansion". Fyllde år nyligen och firade sin födelsedag på Crobar den 14/6. Och visst ser det ut som hon hade kul??




      

Hilary Duff & Mike Comrie på väg till Katsuya

13 Juni.

Hilary och hennes pojkvän Mike Comrie på väg till Katsuya restaurang för lite lunch vid Studio City i Kalifornien.



   

Vad tycks om Hilarys bruna tubklänning??

Fergie Out & About

Här är Fergie på väg till slutmatcherna i NBA serien i Los Angeles och visst är kläderna snygga? En fin blandning av olika stiler!




Källa

Vad tycks om hennes outfit?

Reese Witherspoon & Jake Gyllenhaal

14 Juni.

På väg hem efter ett Yoga pass, jag är inte säker på hur länge de har varit tillsammans nu, men det har nog varit ett antal månader! Kul att se att det verkar hålla och även att se en kille som gillar Yoga!




Vad tycks om det vackra paret?

Girls Just Wanna Have Fun!

Alla kommer väl ihåg den STORA MONSTER hiten Girls Just Wanna Have Fun med Cyndi Lauper! Här är en spillrans ny version med sångerskan själv! Live från Good Morning America!


Vad tycks om framträdandet??

Britney shoppar i Las Vegas

13 Juni.

Visst ser hon bättre och bättre ut för varje dag som går!


Pamela Anderson och Tommy Lee tillsammans

för 800e gången enligt Tommy Lee!


Tommy Lee, 45, berättade för Rolling Stones nyligen att han och Pamela ska göra ännu ett försök efter 10 år isär (De skildes år 1998).

"Vi har bara prövat 800 gånger - 801, nu kör vi!" säger Lee skämtsamt, "Pamela och barnen har flyttat in hos mig. Det är underbart. Det funkar definitivt."

Vänner till paret säger att de är "lyckliga" och att deras gemensamma barn Dylan, 10, och Brandon, 12, är detsamma.

"Man kan se det på barnens ansikten. De är lyckliga när vi är tillsammans."

Källa


Så vad tycks om denna "reunion"? Bra eller dålig?

Kim Kardashian flashar!

Som sin före detta bästis Paris Hilton har Kim det svårt med för korta kläder ibland och visar lite mer än vad som hade tänkts kanske. Här med sina två syrror.




Icke bra Kim!

Girls of the Playboy Mansion 12/6

Ute med sin pojkvän/pimp Hugh Hefner,

Här är de på röda mattan för AFI Life Achivement Award i Hollywood.





Vad tycks om tjejerna och deras vackra klänningar?

Nicole Richie 12/6

På väg hem från jobbet!




Älskar hennes outfit, vad tycker ni?

Ashlee Simpson-Wentz och Pete Wentz ute

till Chilli's i Encino, CA igår (13/6). Det var en dubbel date för det nygifta paret med systern Jessica och hennes pojkvän Tony Romo.

Det är några veckor sen Ashlee medgav att hon var gravid och äntligen börjar det synas! Men känns det inte lite konstigt att se Ashlee Simpson gravid?!





Vad tycks om det nygifta paret?? Hur känns det att se Ashlee som gravid?

Nicole Richie och Joel Madden på husjakt!

(Relativt) Nya föräldrarna Nicole och Joel var ute på husjakt i L.A. för att hitta det perfekta huset för deras nya lilla familj. Efter en hel eftermiddags sökande så bestämde sig paret för att äta lite delish sushi till lunch.


Britney i Las Vegas!

13 Juni.

Efter att ha jobbat så hårt på gymmet och i studion (!) så tog Britney en avslappnande weekend i Las Vegas.




   

Lindsay Lohan Gravid!!!

On set för hennes nya film Labor Pains!


Missy Elliot - Best Best

Nya singlen från Missy Elliots kommande album.



Vad tycks gott folk?


Mariah Carey talar ut...

Om det hemliga bröllopet med Nick Cannon och hennes nya album + lite till.


Lily Allen shoppar i Glendale!

Lily Allen (som ser väldigt glad ut!) rockar sin nya rosa frisyr en dag ute vid Americana Plaza i Glendale, CA med sina vänner. Det är härligt att shoppa loss ibland, särskilt när man har pengar till det!



   

Vad tycker ni om hennes nya hårfärg??


Ashanti hos TRL





Vad tycks om outfiten?? Jag är själv VÄLDIGT tveksam över den.

Pussycat Dolls - When I Grow Up

Nya videon är här!!



Love it!

Eller vad tycker ni??

"The Spirit"

Scarlett Johanssons nya film som kommer komma till Julen 2008 har nu fått en poster!


Vad tycks?

Håll skatorna borta...

med Amy Winehouse!


Invånarna i den lilla byn Methley i Yorkshire är experter på att skrämma bort skator och andra djur från sin trädgård. Denna finns nämligen med på deras årliga "Scarecrow Festivals".

Elakt eller hur kul som helst?

Mischa Barton i NYC

Är indiankläder det nya modet?




Vad tycks om den nya indianstilen, hot or not?


Extra Extra! Nya bilder på Pink!

Det känns som vi inte har sett henne på åratal sen hon och hennes (före detta) man, Carey Hart, skilde sig. Men nu har det äntligen kommit upp nya bilder på stjärnan!




Då får vi hoppas på ny musik från henne snart!

Kim och Kourtney Kardashian vid poolen!

12/6

Hetare kroppar får man leta efter! Men det här var icke bara en vanlig dag, utan bilderna är från en fotografering Monaco, men vad lyxigt! Att jobba i Monaco och bara stå och posa för bilder! Kan inte bli bättre än så!




       


Vad tycks om badräkterna och flickorna, hot or not?


Lite sliten Pamela??

Åldern verkar komma snabbt för vår Baywatch och sex-tape stjärna Pamela Anderson, eller?

       


Fast såklart, alla blir ju äldre och hon ser väl bra ut för att vara i mitten av 40, eller vad tycker ni?

Jessica Simpson och Tony Romo 13/6

Jessica och hennes amerikansk fotbollspelar pojkvän Tony Romo på LAX flygplats i L.A.







Är inte hennes pojkvän Tony väldigt het?? Och vad tycks om hennes tröja, kommer många vegetarianer bli sura nu?

Tre-årig Beyoncé?



Vad tycks, hemskt eller gulligt??


Marcia Cross i en bilolycka!

Marcia (från Desperate Housewives) körde sin Lexus RX vid Wilshire och Berry i västra L.A. runt 2 mitt på dagen när hennes fordon kolliderade med ett annat.

Medan Marcias bil inte hade tagit stor skada så visade det sig att det andra fordonet hade tagit mycket större skada på framdelen av bilen. Båda bilarna fick köras bort.

Tack å lov var inte hennes nyfödda tvillingar med i bilen under olyckan och Marcia har klart sig helt utan skador, samma gäller för personen i det andra fordonet. Ingen polisanmälning har skett eller kommer att ske.


Trace: "Jag ser inget bröllop i Justins närmaste framtid!"


Justin Timberlakes bästa vän Trace Ayala anser inte att Justin och Jessica Biel kommer gifta sig inom den närmaste framtiden.

När han blev frågad om deras förhållande och om han tror att de skulle gifta sig så tillade han: "Jag hoppas det. Men för att vara helt ärlig, så ser jag inte det i deras framtid, men jag hoppas det. Verkligen."

Källa


Nå vad tycks? Ska Jessica Biel och Justin Timberlake gifta sig? Är de ett bra par?

Shockerande Victoria!

Victoria Beckham som vi ALLTID ser i dyra och posh kläder valde för en dag med sin familj att ha helt vanliga bekväma kläder, och kanske mest shockerande av allt, inte högklackat utan något som ser mer ut som ett par flip-flop!



Så vad föredras, denna nyare avslappnade stilen ELLER hennes gamla posh stil?



Jennifer Garner och dotter Violet

11 Juni 2008.

Det verkar som att Jennifer har lagt sin karriär på hyllan ett tag för att ta hand om sin dotter Violet (som hon har tillsammans Ben Affleck).

Här är de ute och går i Kalifornien på väg till ett shopping centrum!





Vem är Violet mer lik, pappa Ben eller mamma Jennifer?



Brandy comeback??

Nja inte riktigt...

Brandy, ni vet sångerskan som hade en egen TV-serie om sin gravidtet på MTV samt ett antal skivor och stora singlar. (The Boy Is Mine, Full Moon, Have You Ever? o.s.v.)

Henne har man inte hört från på ett tag! Men nu har en video poppat upp med stjärnan, en fotosession (och lite reklam snuttar) för hennes nya löshårs och peruk linje! Gud vad kändisar tar an sig massa olika uppdrag nuförtiden! Håret heter Pro10 och är gjort av Ultima, Natural Protein Hair och jag måste säga att det ser väldigt bra ut, kanske blir en framtida investering här i Sverige??



Plus att Brandy är lika vacker som alltid!

Amy, hur gör du ?!

Största håret i världshistorien, eller??






Extremt mycket hårspray, någon hemlig håruppsättning eller hur gör hon?!

Britney går till gymmet!

11 Juni 2008.

Britney har varit i hårdträning de senaste månaderna och man märker att hon börjar känna sig redo för en storslagen comeback! Det vi alla har längtat efter, kom igen nu Brittan we love you!



      


Christina Aguilera & sonen Max

är med i en ny reklamkampanj i U.S.A. "Rock The Vote". Reklamen kommer visa Christina som håller sin son Max i den amerikanska flaggan medan hon sjunger en lullaby för honom. Kampanjen är till för att få folk att rösta, som det kanske redan hörs på namnet ;)




     

Pussycat Dolls - When I Grow Up

En preview på deras nya video som kommer komma inom de närmaste veckorna!



Looking hot girls!!


Hot or Not?

Lindsay Lohan on set....

för hennes nya film Labor Pains.



   

Filmen handlar om en tjej (Lindsay) som fejkar en graviditet och blir så bekväm med det att hon måste hålla upp hemligheten i 9 månader! Låter kul, vi får hoppas att den går bra!

Het väska! Hot or Not?

Hilary Duff & Mike Comrie ute i L.A

Hilary Duff och hennes kanadensiska hockey spelar pojkvän Mike Comrie tog en promenad i L.A. den 10e Juni.





Love the outfit Hilary!

Vad tycks om Mike Comrie? Heting eller Feting?

This is...

Gossip Girl, at your service.

Välkommen till en blogg full med skvaller, det senaste inom kändisvärlden och där DU kan påverka vad du läser. Skicka gärna in Gossip tips (om bloggare, svenska kändisar eller något annat roligt!) så postar jag dem här på bloggen om de är trovärdiga nog ;)

Inga falska lögner här inte, endast gossip ni vet är sant.

RSS 2.0